O NAS

HR Profees je svetovalna kadrovska agencija. Z več kot 15 letnimi izkušnjami v slovenskem in mednarodnem okolju vam zagotavljamo učinkovite in profesionalne kadrovske rešitve.

Osredotočeni smo  na kakovostno izvajanje kadrovskih storitev, ki so vedno prilagojene potrebam podjetja ali posameznika. Stremimo k temu, da smo več kot le izvajalec kadrovskih projektov, smo vaš dolgoročni poslovni partner.

Dobro poznavanje trendov na trgu dela, dogajanja po posameznih industrijah in delovnih mestih nam omogoča hitro in kakovostno izpeljavo projektov. Naša konkurenčna prednost je individualen pristop in visoki profesionalni standardi. Delujemo z visoko moralno integriteto in smo usmerjeni k rezultatom.

Specializirani smo za headhunting oziroma direktno iskanje in selekcijo strokovnih in vodstvenih kadrov, prepoznavo in razvoj talentov pri ključnih zaposlenih, outplacement - prezaposlovanje ter vse ostale kadrovske storitve, ki vam omogočajo privabljanje, razvoj in zadržanje talentov v podjetju.

Romana Šercelj je direktorica in ustanoviteljica kadrovsko svetovalne agencije HR Profees, d.o.o. Magistrirala je s področja upravljanja človeških virov. Njeno strokovno znanje je usmerjeno  v vodenje in organizacijo poslovanja, iskanje in selekcijo vodstvenih in strokovnih profilov ter na področje motivacije.

Ima dolgoletne izkušnje v mednarodnem in slovenskem okolju, kjer je delovala na vodstvenih pozicijah. Svojo karierno pot je pred več kot 15 leti začela v mednarodni kadrovski agenciji kot vodja iskanja in selekcije ter oddelka za iskanje vodilnih kadrov ter  nato kot direktorica prodaje.  

Svoje znanje in izkušnje s slovenskimi in mednarodnimi podjetji nadgrajuje s ciljno usmerjenostjo, optimizmom ter fokusom na ljudi in tako gradi uspešno zgodbo in dolgoročna partnerstva.

  • +38640983683

  • info@profees.si

HR Profees d.o.o. Vse pravice pridržane! © 2020